Disclaimer

Welkom op onze website. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of onvolledigheden in de inhoud.

Alle afbeeldingen die op deze website worden getoond, behoren toe aan hun respectievelijke eigenaars. Als u van mening bent dat een van de afbeeldingen onrechtmatig is gebruikt of inbreuk maakt op uw rechten als eigenaar, neem dan contact met ons op zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Wij waarderen uw feedback en moedigen u aan om contact met ons op te nemen als u onjuiste informatie op onze website tegenkomt. U kunt ons bereiken via de contactpagina.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele gevolgen van het gebruik van de verstrekte informatie.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt, dus we raden u aan deze regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Laatst bijgewerkt: 25/09/2023